راهبری فرهنگی اولویت دانشگاه ها در سال جدید خواهد بود

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی راهبری فرهنگی را یکی از اولویت های مهم این نهاد در کنار اقتصاد مقاومتی برشمرد.

دکتر سید شهاب الدین حسینی با تشریح برنامه های فرهنگی  نهاد در سالجاری یکی از برنامه های مهم این نهاد را پییگری دغدغه های مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگی برشمرد و افزود: انتظار داریم اساتید و شورای فرهنگی دانشگاهها در بحث پروژه نفوذ و اسلام انقلابی که از تأکیدات مقام معظم رهبری است اهتمام جدی داشته و مجموعه های فعال فرهنگی در دانشگاه ها نقش خود را در تحقق این امر به خوبی اداء نمایند.
وی، زمینه سازی و تحقق این امر را در گرو همراهی، همکاری و مشارکت اساتید، دانشجویان و تشکل ها با سلایق مختلف عنوان کرد.
دکتر سید شهاب الدین حسینی بر هدف دار نمودن برنامه های فرهنگی و تدوین سند چشم انداز دانشگاه ها تأکید کرد و افزود، بتوانند اهداف و سیاستهای فرهنگی را منطبق با رهنمودهای مقام معظم رهبری عملیاتی نمایند.
وی، تأکید کرد باید با فراهم نمودن فضای مناسب برای گفتمان در ین دانشجویان زمینه ای فراهم کنیم تا دانشجویان نظرات و ایده های خود را بازگو نموده و در جمعی صمیمی بتوانیم خواسته ها و نظرات آنها را با تحلیل مناسب ارائه نمائیم.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری افزود: از وظایف ما در حوزه فرهنگی شناسایی تهدید، نقاط ضعف ها و تبدیل انها به فرصت و نقاط قوت می باشد.
این مقام مسئول، گفت: نباید فعالیت های فرهنگی تنها در قالب بنر و بروشور خلاصه شود. بلکه تلاش کنیم تمامی جوانب و مواردی که می تواند در جهت ارتقاء فرهنگی و جذب نسل جوان و علاقه مندی انها به مسائل فرهنگی و معنوی مفید باشد تلاش مضاعف نمائیم.
وی، در قسمتی دیگر از سخنان خود راه اندازی هیئت های مذهبی برای اساتید نشست های هم اندیشی و جلسات پرسش و پاسخ و حضور دوره ای در واحدای دانشگاهی را از اولویت این نهاد برشمرد.

تاریخ شمسی
1395/03/09