هفته پژوهش در آموزشکده سما تبریز
امور پژوهش و فرهنگی آموزشکده سما تبریز با تقارن هفته وحدت با هفته پژوهش مراسمی با حضورحوزه معاونت سما و نماینده استاندار آذربایجان شرقی در حوزه فناوری و اقتصاد دانش بنیان جناب آقای دکتر علی جهانگیری و همچنین رئیس مرکز ویژه نخبگان شهید فهمیده شمالغرب و غرب کشور جناب اقای دکتر محمد فرزاد برگزار نمود.

مراسم با قرائتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید و پس از خیر مقدم گویی و تبریک هفته پژوهش توسط آقای دکتر جعفرزاده رئیس دانشکده سما تبریز از نماینده استاندار جهت سخنرانی دعوت بعمل آورد. دکتر جهانگیری در خصوص نقش بانوان در کارآفرینی و ارتباط آن با پژوهش صحبت کردند.
در ادامه از جناب آقای دکتر فرزاد ، رئیس مرکز ویژه نخبگان جهت ایراد سخنان و ارائه تجربیاتشان دعوت شد. ایشان صحبتهای خود را با بیان استفاده درست از تکنولوژی های روز آغاز نمودند و سپس مفهوم پژوهش و شهر خلاق را مطرح کردند و از همایش بین المللی که در سال ۹۶ با عنوان تبریز شهر خلاق برگزار خواهد شد خبر دادند. در پایان از دانشجوی پژوهشگر و استاد هیئت علمی پژوهشگر و تیم گروه گرافیک به عنوان تیم پژوهشی برتر و نفرات برتر مسابقات برگزار شده در هفته پژوهش و کتاب و کتابخوانی تقدیر و تشکر بعمل آمد.
در پایان نماینده استاندار آذربایجان شرقی در حوزه فناوری و اقتصاد دانش بنیان جناب آقای دکتر علی جهانگیری و همچنین رئیس مرکز ویژه نخبگان شهید فهمیده شمالغرب و غرب کشور جناب اقای دکتر محمد فرزاد از نمایشگاهی که بمناسبت هفته پژوهش در محل اموزشکده برگزار گردیده بود بازدید کردند.

تاریخ شمسی
1395/09/28