حوزه سما
کسب مقام اول چهارمین دوره مسابقات روباتیک کشوری جام نور در مشهد مقدس توسط تیم روباتیک آموزشکده فنی وحرفه ای سما تبریز

تیم روباتیک آموزشکده سما تبریز در چهارمین دوره مسابقات کشوری جام نور موفق به کسب مقام اول گردید.

این مسابقات طی روزهای 26و27 آذرماه در شهر مشهد مقدس در  دو لیگ مسیریاب ویژه (دانشجویی) و مسیریاب دانش آموزی  با حضور 83 تیم از مراکز آموزشی و دانشگاهی سراسر کشور برگزار گردید.شایان ذکر است تعداد تیم های حاضر در لیگ مسیریاب ویژه 53 تیم بود که در روز اول مسابقات کلیه تیم ها مسیر مسابقه را طی کرده و 27 تیم موفق به راهیابی به مرحله نهایی گردیدند در روز پایانی تیم های راه یافته مسیر دشوارتری را نسبت به مرحله قبلی طی نمودند که ربات آموزشکده سما تبریز جزو معدود تیم هایی بود که کل مسیر را طی نمود و با کسب بهترین امتیاز و کمترین زمان موفق به کسب مقام اول گردید.
روابط عمومی آموزشکده فنی وحرفه ای سما تبریز ضمن تشکر از استاد و مربی محترم تیم سرکار خانم مهندس سجودی و سپاس از دانشجویان افتخارآفرین (آقایان : روزبه فرهادی ، حامد خاکی ، ساسان مجلل ، سیدحسن سجودی ، فرهاد آقایی و امیر کل محمدی) این موفقیت بزرگ را خدمت تمامی مسئولین محترم، اساتید بزرگوار و دانشجویان عزیز، تبریک عرض می نماید.

تاریخ شمسی

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir