افتخار به تحصیل در مدارس سما با تکیه بر سیستم های نوین و هوشمند

به گزارش روابط عمومی سما تبریز مراسم جشن پایان تحصیلی دبستان پسرانه سما تبریز با حضور دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان شرقی دکتر محمد نریمانی راد، مسئولین و همکاران دبستان پسرانه و اولیاء دانش آموزان در روز شنبه مورخ 2/4/97 در محل دبستان مذکور برگزار گردید.
در ابتدای این دیدار آقای فکوری مدیریت دبستان پسرانه ضمن خیر مقدم گوئی به حضار و شرکت کنندگان به ارائه گزارشی مختصر از عملکرد دبستان پسرانه در طی یکسال اخیر پرداختند.
دکتر محمد نریمانی راد سخنران بعدی این مراسم بود ایشان در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه «با مدیریت جدید صورت گرفته در سما تحولات عظیمی در حوزه مدارس سما تبریز در راه است» به ارائه راه کار های مفید و موثر و اعلام خط  مش ها و برنامه های آینده برای ارتقا کیفیت در جهت پیشرفت مدارس سما پرداختند.
معاونت سما تبریز در بخش دیگری از سخنان خود از راه اندازی سیستم هوشمند نوین در مدارس سما با دارابودن سه قابلیت مهم نظارتی، مدیریت اداری و آموزشی خبر دادند و بر ضرورت استفاده از سیتم مکانیزه برای ارتباط بین اولیا و مدرسه، ایجاد قابلیت مونیتورینگ سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزی مدرسه با استفاده از هوشمند سازی جهت اطلاع لحظه ای اولیا از وضعیت تردد دانش آموزان در مسیر مدرسه تا منزل و ایجاد سامانه حضور و غیاب الکترونیکی دانش آموزان خبر دادند.
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان شرقی در ادامه از قابلیت مدیریت کلاس در سیستم هوشمند خبر دادند که طی آن دبیر مربوطه به صورت مکانیزه، دیجیتال و آنلاین پیامی را به اولیاء فرستاده که در جریان تحصیل فرزند خود قرارگیرند. و افزودند با انجام تمامی این امور در سما چنان خواهد شد که همگان به تحصیل در سما افتخار خواهند کرد.
ایشان از برطرف کردن یکی از مهم ترین دغدغه های اولیا مجتمع پسرانه سما تبریز در طی سنوات اخیر و انتقال و تشکیل کلاسهای آموزشکده برادران سما تبریز به دانشکده پزشکی در آینده نزدیک خبر دادند.
در انتهای این مراسم سه نفر از دانش آموزان که موفق به کسب دیپلم افتخار در آزمون بین المللی ریاضیات کانگورو شده بودند با اهدا کلام الله مجید از سوی دکتر نریمانی مورد تقدیر قرار گرفتند.