برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیریت دبستان دخترانه 2 سما تبریز 1397/03/30

به گزارش روابط عمومی سما تبریز همزمان با ایام مبارک ماه رمضان مراسم تودیع و معارفه مدیریت دبستان دخترانه 2 سما تبریز با حضور معاونت سما تبریز دکتر نریمانی، همکاران حوزه معاونت سما تبریز و همکاران این مدرسه در صبح چهارشنبه مورخ 97/03/23 در دفتر مدیریت آن دبستان برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر محمد نریمانی دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان شرقی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران محترم در ماه مهمانی خدا بر رعایت احترام و تكريم  ارباب رجوع و مهربانی با دانش آموزان و همچنین در خصوص همکاری و هم دلی تمامی همکاران مجموعه سما در زمینه جذب حداکثری دانش آموزان تاکید کردند و خبر از برگزاری کارگاههای آموزش روش تدریس برای دبیران محترم سما در ایام تابستان و همچنین ارتقا سطح علمی و فرهنگی معلمان در تابستان دادند.

در انتهای این مراسم از زحمات چندین ساله خانم زهرا ترابی در سمت مدیریت دبستان دخترانه 2 سما تبریز با اهدای لوح تقدیر شد و خانم معصومه قلیزاده به عنوان مدیریت جدید این دبستان معرفي گرديد.

خانم قليزاده قبلا بعنوان معاون پرورشي و معلم برتر قران در حوزه سما فعاليت داشت.