معاونت علوم پزشکی
خبر شیوع آنفلوآنزا در آذربایجان‌شرقی صحت ندارد/ کورنا وجود ندارد 1394/09/24

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه در زمینه تغییر شرایط جوی و سر شدن سال برنامه‌های مختلفی در این دانشگاه اجرا می‌شود، گفت: در زمینه تامین گرمایش لازم در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی اقدامات لازم انجام شده و در زمینه کارهای زیرساختی فعالیت موثر انجام می‌شود.

تقی‌زادیه افزود: برای مقابله با بحران‌های احتمالی در فصل سرما جلسات هماهنگی برگزار شده و اقدامات لازم از قبیل تامین داروهای لازم و نیز تامین تخت‌های بیمارستانی انجام شده و در این میان هماهنگی با بیمارستان‌ها نیز صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: در فصل شیوع آنفلوانزا قرار داریم و با توجه به غافلگیری سال گذشته امسال در آمادگی کامل قرار داریم و آنفلوانزا نیز در کنترل کامل قرار دارد و اطمینان شهروندان به مجموعه علوم پزشکی وجود دارد.

وی بیان کرد: آنفلوانزای فصلی در استان وجود دارد و در حال حاضر در فصل شیوع هستیم اما افزایش خاصی وجود ندارد و با این‌حال اطلاع‌رسانی انجام می‌شود که خوشبختانه شیوع بیش از اندازه وجود نداشته و تمام مراکز درمانی نیز موظف به پذیرش بیماران هستند.

واکسیناسیون کادر صورت گرفته و ماسک و واکسن نیز وجود دارد/ کورنا گزارش نشده است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: واکسیناسیون کادر نیز صورت گرفته و ماسک و واکسن نیز وجود دارد و خوشبختانه هیچ موردی از کورنا در استان در سال‌جاری گزارش نشده و زائرانی که از کربلا نیز بازگشته‌اند تحت کنترل بوده و نگرانی خاصی وجود ندارد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر هیچ‌گونه مورد فوتی در مورد آنفلوانزا در استان وجود ندارد و با وجود مبتلا شدن تعدادی از افراد حساس به آنفلوانزا در استان مورد فوتی گزارش نشده است.

تقی‌زادیه اظهار کرد: افزایش مراجعه خاص به اورژانس‌های بیمارستان‌های تبریز و استان وجود ندارد و روند عادی ادامه می‌یابد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به ازدحام مردم در ساعات اولیه بامداد مقابل مجتمع درمانی شیخ‌الرئیس تبریز گفت: در این زمینه ضعف اطلاع‌رسانی وجود دارد اما تلاش می‌کنیم در ظرف مدت یک هفته در این زمینه اقدامات لازم انجام شده و شاهد صف‌بندی بیماران و مردم مقابل بیمارستان شیخ‌الرئیس در ‌ساعات اولیه صبح نباشیم.

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir