حضور باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامي واحد تبريز در نمايشگاه فناوري هاي نو و پيشرفته ربع رشيدي 1394/09/04

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي تبريز،در اين نمايشگاه طرح ها و محصولات دانش بنيان مانند: كفش هوشمند با سيستم آنالايزر، دستگاه بيومكانيك لگن سنج، دستگاه گونيامتر ديجيتال، طراحي و ساخت عملي ربات پرنده چهار ملخه بدون سرنشين، ايده جديد براي برجهاي خنك كننده با كشش طبيعي و افزايش بازده سيستم، دستگاه آزمايشگر با قابليت شبكه شدن، ربات جابه جا كننده مواد شيميايي، ميكروبي و راديو اكتيو با كنترل راه دور و پوشش ايمن و ضد تعريق براي كلاههاي مختلف درمعرض ديد بازديد كنندگان قرار داشت.
طبق گزارش،اين محصولات وطرح ها توسط 3تن از اعضاي فعال باشگاه بنام هاي عليرضا قهرماني، رضا برمكي وجعفر آقازاده ارائه شده است.
گفتني است،در طول برگزاري اين نمايشگاه، دكتر ستاري، معاون علمي و فناوري رياست جمهوري ، مسئولين وزارت دفاع، دكتر اسماعيل جبارزاده استاندار آذربايجان شرقي، دكترسيد جواد انگجي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان و دكتر مديرشهلا معاون پژوهش و فناوري واحدتبريز از غرفه باشگاه بازديد و دو مورد از طرحهاي ربات پرنده چهار ملخه بدون سرنشين و ربات جابه جا كننده مواد شيميايي، ميكروبي و راديو اكتيو با كنترل راه دور و پوشش ايمن جهت داوري به نمايشگاه معرفي گرديد.
نمايشگاه و جشنواره فناوري هاي نو و پيشرفته ربع رشيدي در آبان ماه در محل دائمي نمايشگاه بين المللي تبريز برگزار گرديد.