معرفی سایتی برای یادگیری زبان 1397/02/30

به گزارش خبرنگار حوزه‌ دانشگاه‌های جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، فلوئنت یو، بهترین سایت برای یادگیری یک زبان جدید است و به کاربر اجازه دسترسی به بهترین محتوای آموزشی را می‌دهد.
ویدئوهای این سایت سرگرم‌کننده، جالب و ایده‌آل برای یادگیری هستند. زبان‌آموزان از هر سطحی می‌توانند ویدئوهای آموزشی را در فلوئنت یو پیدا کنند.

نکته جالب این است که ویدئوهای این سایت آموزشی نیستند، بلکه یک‌سری ویدئوی معمولی هستند که زیرنویس‌های تعاملی جالبی دارند. بدین‌ترتیب کاربر می‌تواند علاوه‌ بر دیدن و شنیدن محتوای ویدئو، معنا و مفهوم آن را نیز درک کنند.
تنها با یک جستجوی ساده در این سایت می‌توانید ویدئویی با موضوع موردنظر پیدا کنید.
فلوئنت یو به شما اجازه می‌دهد فایل‌های صوتی را دانلود کنید تا در حالت آفلاین نیز به آنها گوش کنید.

طبقه بندی خبری:
پژوهشی