نخستین دانشجوی دکتری صنایع غذایی دانشگاه آزاد تبریز دانش‌آموخته شد
1398/05/01
نخستین دانشجوی دکتری تخصصی رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با دفاع از رساله خود فارغ‌التحصیل شد.
ارتقای مرتبه عضو هیات علمی واحد تبریز به استادیاری
1398/05/01
مرتبه علمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با حکم سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادیاری ارتقا یافت.
جوانپور مطرح کرد: جایگاه متعالی حراست در دانشگاه‌ها
1398/04/31
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی گفت: اهمیت و جایگاه حراست در دانشگاه‌ها در مقایسه با سایر سازمان‌ها متعالی‌تر است.
در گفتگو با روابط عمومی تشریح شد؛
تسهیلات بیمارستان امام سجاد(ع) برای دانشگاهیان/ طرح رایگان زایمان طبیعی
در گفتگو با روابط عمومی تشریح شد؛ تسهیلات بیمارستان امام سجاد(ع) برای دانشگاهیان/ طرح رایگان زایمان طبیعی
1398/04/30
رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از انعقاد قرارداد این بیمارستان با دانشگاه آزاد اسلامی برای پوشش هزینه‌های بیمارستانی خبر داد.
در تبریز انجام شد؛
امضای تفاهم‌نامه همكاری دانشگاه آزاد اسلامی با بیمارستان امام سجاد(ع)
در تبریز انجام شد؛ امضای تفاهم‌نامه همكاری دانشگاه آزاد اسلامی با بیمارستان امام سجاد(ع)
1398/04/30
تفاهم‌نامه همكاری و ارائه خدمات درمانی توسط بيمارستان امام سجاد(ع) و كلينيك دندان‌پزشكی به كاركنان و اعضای هيئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و افراد تحت تكفل آنان امضا شد.
جمال‌پور تشریح کرد:
جمال‌پور تشریح کرد: زوایای پنهان مشروطیت بعد از یک قرن و ۱۲ سال/ چگونه به تاریخ آذربایجان‌ اجحاف شد؟
1398/04/29
عضو کمیته علمی همایش ملی عدالت‌خواهی از نهضت مشروطه تا گام دوم انقلاب گفت: بعضی از زوایای مشروطه با گذشت ۱۱۲ سال پنهان مانده و نتوانسته‌ایم ماهیت مشروطیت را به خوبی انتقال دهیم.
جوانپور عنوان کرد:
انتظار مقام معظم رهبری از مردم تبریز در گام دوم انقلاب
جوانپور عنوان کرد: انتظار مقام معظم رهبری از مردم تبریز در گام دوم انقلاب
1398/04/29
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی گفت: رهبر معظم انقلاب تأکید کرده‌اند که مردم تبریز در تمامی عرصه‌ها همواره پیشگام بوده‌اند و در تحقق گام دوم انقلاب نیز پیشگام باشند.
علمائی:
ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر موضوع است
علمائی: ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر موضوع است
1398/04/26
معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در تشکیلات و ساختار جدید این دانشگاه، معاونت آموزش و پژوهش وجود ندارد، ساختار جدید مبتنی بر موضوع است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز:
پایش و آمایش رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی ضروری است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز: پایش و آمایش رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی ضروری است
1398/04/26
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز گفت: پایش و آمایش رشته‌ها در راستای تحول در دانشگاه آزاد اسلامی ضروری است.
حجت‌الاسلام خسروپناه:
دانش علوم انسانی باید بر اساس آخرین نظریات جهان باشد
حجت‌الاسلام خسروپناه: دانش علوم انسانی باید بر اساس آخرین نظریات جهان باشد
1398/04/26
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به‌روزرسانی علوم انسانی بدین معنی است که دانشی که در علوم انسانی تدریس می‌شود، باید بر اساس آخرین نظریات جهان باشد.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10      تعداد کل صفحات:  93