با سخنرانی حجت‌الاسلام امیری؛
مراسم شب‌های قدر در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می‌شود
با سخنرانی حجت‌الاسلام امیری؛ مراسم شب‌های قدر در مسجد دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می‌شود
1398/03/01
مراسم احیای شب‌های قدر (نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم) ماه مبارک رمضان در مسجد حضرت امیرالمؤمنین(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود.
واسعی:
تحقق جامعه شیعی بدون پیروی از سیره اهل‌بیت(ع) ممکن نیست
واسعی: تحقق جامعه شیعی بدون پیروی از سیره اهل‌بیت(ع) ممکن نیست
1398/03/01
مؤلف کتاب راهبردهای ائمه اطهار(علیهم‌السلام) گفت: تحقق جامعه شیعی بدون پیروی از سیره اهل‌بیت(ع) در مرحله شعار باقی خواهد ماند.
حجت‌الاسلام اسمعلی‌پور:
غفلت از قرآن عامل هلاکت و پریشانی جامعه است
حجت‌الاسلام اسمعلی‌پور: غفلت از قرآن عامل هلاکت و پریشانی جامعه است
1398/03/01
مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز غفلت از قرآن را عامل هلاکت و پریشانی جامعه دانست و گفت: این انحطاط، جامعه را به بیماری و پریشانی گرفتار می‌کند.
موسوی در تبریز:
دانشگاه آزاد در مسیر تغییر و تحول در تراز انقلاب اسلامی قرار دارد
موسوی در تبریز: دانشگاه آزاد در مسیر تغییر و تحول در تراز انقلاب اسلامی قرار دارد
1398/03/01
با صدور حکمی از سوی مشاور ریاست و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، مدیرکل حراست استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز این دانشگاه منصوب شد.
رسولی‌سقای:
۱۰ درصد ایده‌ها وارد پروسه محصول می‌شود
رسولی‌سقای: ۱۰ درصد ایده‌ها وارد پروسه محصول می‌شود
1398/02/31
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: طبق آمار ۱۰درصد ایده‌ها وارد پروسه محصول می‌شود.
توسط دانشگاه آزاد تبریز؛
نخستین کمپین روزه‌داری و سلامت برگزار می‌شود
توسط دانشگاه آزاد تبریز؛ نخستین کمپین روزه‌داری و سلامت برگزار می‌شود
1398/02/30
نخستین کمپین روزه‌داری و سلامت در تبریز به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و کمیته دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود.
به مناسبت روز جهانی ارتباطات؛
کارکنان حوزه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تجلیل شدند
به مناسبت روز جهانی ارتباطات؛ کارکنان حوزه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز تجلیل شدند
1398/02/29
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی از کارکنان روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز قدردانی و تجلیل کرد.
حجت‌الاسلام ابراهیم‌زاده:
سیاست دانشگاه آزاد اسلامی، بومی‌سازی دانشجویان است
حجت‌الاسلام ابراهیم‌زاده: سیاست دانشگاه آزاد اسلامی، بومی‌سازی دانشجویان است
1398/02/29
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: سیاست دانشگاه آزاد اسلامی، بومی‌سازی دانشجویان است.
خاطره‌گویی چهره‌های ماندگار علمی در مراسم بزرگداشت استاد رفیعیان
1398/02/29
چهره‌ها و شخصیت‌های علمی ـ فرهنگی در مراسم بزرگداشت بنیانگذاران دانشگاه آزاد اسلامی تبریز به خاطره‌گویی پرداختند.
حق‌کیش تأکید کرد:
لزوم مطالعه توأم با پارامترهای متعدد در اجرای سازه‌های زیرزمینی
حق‌کیش تأکید کرد: لزوم مطالعه توأم با پارامترهای متعدد در اجرای سازه‌های زیرزمینی
1398/02/29
دانش‌آموخته مقطع دکتری رشته مهندسی عمران دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد تبریز تأکید کرد: اجرای سازه‌های زیرزمینی مستلزم مطالعه توأم با پارامترهای متعدد است.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10      تعداد کل صفحات:  87