جوانپور عنوان کرد:
آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای راه‌اندازی شعبه در کرکوک عراق
جوانپور عنوان کرد: آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای راه‌اندازی شعبه در کرکوک عراق
1397/12/22
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی آماده راه‌اندازی شعبه در کرکوک عراق است.
حسن‌تقی اعلام کرد:
دانشگاه کرکوک عراق آماده انعقاد قرارداد با دانشگاه آزاد اسلامی
حسن‌تقی اعلام کرد: دانشگاه کرکوک عراق آماده انعقاد قرارداد با دانشگاه آزاد اسلامی
1397/12/22
رئیس دانشگاه کرکوک عراق اعلام کرد: دانشگاه کرکوک آماده انعقاد قرارداد با دانشگاه آزاد اسلامی است.
رسم هجرت در سالی که گذشت؛
۲ باب خانه حاصل تلاش دانشجویان جهادگر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
رسم هجرت در سالی که گذشت؛ ۲ باب خانه حاصل تلاش دانشجویان جهادگر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
1397/12/22
دانشجویان جهادگر بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز سال جاری موفق به ساخت دو باب خانه مسکونی برای خانواده‌های بی‌بضاعت و محروم آذربایجان شرقی شدند.
نریمانی‌راد خبر داد:
کسب رتبه برتر توسط ۷ مدرسه سما تبریز در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی
نریمانی‌راد خبر داد: کسب رتبه برتر توسط ۷ مدرسه سما تبریز در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی
1397/12/21
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای آذربایجان‌شرقی گفت: از سوی اداره آموزش‌و‌پرورش این استان هفت مدرسه سما تبریز در حوزه‌های پژوهشی رتبه برتر را کسب کردند.
ابراهیم‌زاده عنوان کرد:
گسترش فرهنگ ناب ایرانی اسلامی با برگزاری ازدواج دانشجویی
ابراهیم‌زاده عنوان کرد: گسترش فرهنگ ناب ایرانی اسلامی با برگزاری ازدواج دانشجویی
1397/12/21
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: برگزاری جشن ازدواج دانشجویی فرهنگ ناب ایرانی اسلامی را گسترش می‌دهد.
جوانپور خبر داد:
اعزام ۳۵۰ دانشجوی دانشگاه آزاد تبریز به اردوی راهیان نور
جوانپور خبر داد: اعزام ۳۵۰ دانشجوی دانشگاه آزاد تبریز به اردوی راهیان نور
1397/12/21
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: در اردوی امسال راهیان نور ۳۵۰ نفر از دانشجویان این واحد دانشگاهی در قالب ۹ کاروان شرکت و به مناطق جنگی اعزام می شوند.
جوانپور تشریح کرد:
اهتمام دانشجویان به سنت حسنه نبوی در کنار تحصیل و تهذیب
جوانپور تشریح کرد: اهتمام دانشجویان به سنت حسنه نبوی در کنار تحصیل و تهذیب
1397/12/20
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: دانشجویان باید به امر مقدس و سنت حسنه نبوی در کنار تحصیل و تهذیب بپردازند.
روز گذشته؛
فرزند زوج دانشجوی تبریزی در بیمارستان امام سجاد(ع) متولد شد
روز گذشته؛ فرزند زوج دانشجوی تبریزی در بیمارستان امام سجاد(ع) متولد شد
1397/12/20
فرزند زوج دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در بیمارستان امام سجاد(ع) این دانشگاه متولد شد.
حجت‌الاسلام شعبانی مطرح کرد:
دانشگاه، اصلی‌ترین مرکز اجرای بیانیه گام دوم انقلاب
حجت‌الاسلام شعبانی مطرح کرد: دانشگاه، اصلی‌ترین مرکز اجرای بیانیه گام دوم انقلاب
1397/12/19
دبیر ستاد مردمی جبهه فرهنگی آذربایجان‌شرقی گفت: بیانیه گام دوم انقلاب قطعاً نقشه راه بوده و اصلی‌ترین محل و مرکز برای اجرایی‌شدن آن دانشگاه است.
عصر دیروز؛
کارمند دانشگاه آزاد اسلامی تبریز حین انجام خدمت درگذشت
عصر دیروز؛ کارمند دانشگاه آزاد اسلامی تبریز حین انجام خدمت درگذشت
1397/12/19
کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز حین انجام خدمت در ساحت مقدس دانشگاه دعوت حق را لبیک گفت.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10      تعداد کل صفحات:  81