حجت الاسلام بنابی: هاشمی عزیز از دنیا رفت
1395/10/26
حجت الاسلام و المسلمین حاج عبدالحمید بنابی در مسجد طوبی تبریز گفت: هاشمی عزیز از دنیا رفت.
مراسم بزرگداشت شب هفت ارتحال يار ديرين امام و رهبري حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني (قدس الله نفسه الزكيه) در تبريز
1395/10/26
مجلس بزرگداشت شب هفتم ارتحال آيت الله هاشمي رفسنجاني رئيس فقيد مجمع تشخيص مصلحت نظام و بنيانگذار و رييس هيأت موسس و امناي دانشگاه آزاد اسلامي به همت دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي و نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در اين دانشگاه و مشاركت ديگر نهادها و ارگانها در مسجد طوبي شهر تبريز برگزار مي شود.
حجت الاسلام والمسلمين دكتر محمدجواد نوروزي: سياست در زندگي ما نقش تعيين كننده دارد
1395/10/26
حجت الاسلام والمسلمين دكتر محمد جواد نوروزي مدير گروه فقه سياسي جامعه المصطفي از شهر قم گفت: سياست در زندگي ما نقش تعيين كننده دارد.
كارمندان واحد تبريز مورد غربالگري پزشكي قرار گرفتند
1395/10/22
دكتر بابك ابري اقدم رئيس بيمارستان زكريا دانشگاه آزاد اسلامي تبريزگفت: آزمايشات غربالگري كارمندان واحد تبريز شروع شده است.
دکتر انگجی: راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی نشان‌دهنده درایت و آینده‌نگری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بود
1395/10/22
دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: «رئیس فقید هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی تسلط زیادی به مسائل آینده داشت و راه‌اندازی این دانشگاه نتیجه آینده‌بینی‌های وی در بحبوحه جنگ تحمیلی است.»
پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به مناسبت ارتحال جانسوز آیت الله هاشمی رفسنجانی(رضوان الله تعالی علیه)
1395/10/20
بسم الله الرحمن الرحیم انالله و انا الیه راجعون
کسب مقام قهرماني دانشجویان واحدتبریز در مسابقات بسکتبال استان آذربايجان شرقي
1395/10/19
تیم بسکتبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز مقام اول مسابقات بسکتبال استان آذربایجان شرقی را به خود اختصاص داد.
دكتر انگجي: صرفه جويي و مديريت هزينه ها را سرلوحه كار خود قرار دهيد
1395/10/19
دكتر سيدجواد انگجي رييس دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي گفت: رعايت صرفه جويي و مديريت هزينه ها را سرلوحه كار خود قرار دهيد.
معاون دانشجويي و فرهنگي واحد تبريز: پتانسيل دانشجويي قوام بخش پويايي دانشگاه است
1395/10/13
دكتر محمد نريماني راد معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي تبريز گفت: استفاده از پتانسيل عظيم دانشجويان پويايي دانشگاه را تقويت مي كند.
بسكتباليست‌هاي برتر دانشگاه آزاد اسلامي واحد تبریز مشخص شدند
1395/10/13
مسابقات دانشگاهی بسكتبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به مناسبت گرامیداشت حماسه 9 دی برگزار و تيم هاي برتر مشخص شدند.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  24

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir