معاونت پژوهش و فناوري واحد تبريز: نگاه ما به كيفيت و اثر بخشي پژوهش بايستي به طور بنيادين تغيير نمايد.
1395/11/26

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي تبريز، دكتر مدير شهلا  ضمن تبريك سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي گفت: از نظر رشد مقالات از 4000 مقاله در اوايل انقلاب به 42000 مقاله رسيده ايم كه توانسته ايم مقام شانزدهم جهان را در اين زمينه كسب كنيم.
وي افزود: از لحاظ آماري تبديل ايده به اختراعات از هر صد مقاله ، بيست و دو ثبت اختراع صورت گرفته كه بايد جهت ارتقا جايگاه كشور نسبت به ساير كشورها تلاش بيشتري انجام شود.
دكتر مدير شهلا در ادامه با اشاره به دانشگاه آزاد اسلامي به عنوان بزرگترين دانشگاه حضوري جهان گفت: مي بايست تحقيق را به صنعت تبديل نماييم و كيفيت و اثر بخشي پژوهش را به طور بنيادين تغيير دهيم.
معاون پژوهش و فناوري واحد تبريز به ضرورت تشكيل انجمن هاي علمي تاكيد و افزود: انجمن ايده هاي نوين براي اولين بار در بين دانشگاه ها ي آزاد اسلامي سطح كشور تشكيل شده كه ميان رشته اي بوده و همه دانشجويان در رشته هاي مختلف مي توانند در اين انجمن عضو شوند.
وي در پايان به پيام دكتر انگجي در خصوص تقدير و تشكر از برگزاركنندگان اين كارگاه اشاره و اذعان داشت : دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي از تمامي ايده هاي نوين دانشجويان ، نخبگان و پژوهشگران و اساتيد حمايت مي كند.

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir