براي اولين بار در سطح واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي: انجـمن علمـي ايده هاي نـوين تاسيس شد 1395/11/26

به گزارش روابط عمومي واحد تبريز دكتر محمد شكري مدير دفتر توسعه فناوري ، ارتباط با صنعت و كارآفريني واحد در افتتاحيه كارگاه چالش هاي ايده پردازي و ثبت اختراعات ملي از شروع به كار اين انجمن خبر داد و گفت: اين انجمن مختص يك رشته نبوده و از دانشجويان كليه رشته ها كه داراي ايده ، خلاقيت و اختراع  باشند تشكيل شده است .

وي افزود : شناسائي و حمايت از دانشجويان نخبه و صاحب ايده ، با هدف هدايت آنها به مركز رشد ، گسترش فعاليت هاي دانش بنيان و تجاري سازي از اهداف اين انجمن مي باشد.

اين مسئول گفت : برگزاري كارگاه ها ، تشكيل تيم هاي كاري با تخصص هاي مختلف لازم ، فعاليت هاي پژوهشي و فناورانه ، شركت در مسابقات ، جشنواره ها ، نمايشگاه ها و استارت آپ هاي معتبر ، حمايت از طرح هاي اعضا از برنامه هاي آتي اين انجمن علمي مي باشد.

دكتر شكري اظهار داشت : جلب حمايت ساير ارگانها مثل مركز شتاب دهي معاونت فناوري رياست جمهوري ، هدايت گروه هاي انسجام يافته به مراكز رشد در جهت كسب عنوان دانش بنيان و تجاري سازي محصول از ديگر برنامه هاي ما مي باشد.

وي در پايان به دوره هاي آموزشي آتي اين انجمن اشاره كرد و گفت: كارگاه هاي ايده پردازي علمي ، ثبت اختراعات ملي ، شيوه اعتبار سنجي اختراعات ، شيوه تجاري سازي اختراعات ، ثبت بين المللي و نوشتن طرح كسب و كار از دوره هاي آموزشي اين مجموعه مي باشد.

اولين كارگاه چالش هاي ايده پردازي ، ثبت اختراعات و آشنايي با انجمن هاي علمي ايده هاي نوين به همت معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي تبريز طي امروز 26 و فردا 27 بهمن ماه سال جاري در سالن شهريار اين دانشگاه برگزار مي شود .

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir