پیام دکتر عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی 1399/03/06

دکتر عزیز جوانپور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی  طی پیامی سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی را تبریک گفت .

در متن پیام تبریک آمده است :

باسمه تعالی

" دانشگاه آزاد اسلامی یک امید برای سیل مشتاقان تحصیلات عالیه در سراسر کشور است. "  مقام معظم رهبری (مدظله العالی )

دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دست آوردهای ماندگار انقلاب اسلامی است که با هدف خدمت به علم و فرهنگ میهن اسلامی از طریق ارتقای سطح دانش و پژوهش ، تامین نیروی انسانی متخصص و گسترش علم به اقصی نقاط کشور با حمایت مستقیم حضرت امام (ره) تاسیس شد و در مدت نسبتا کوتاهی تبدیل به سرمایه  عظیم فرهنگی نظام اسلامی شد.

وجود بیش از ۴۰۰ واحد دانشگاهی ، ۱۰ میلیون متر مربع فضای مسقف در سرتاسر کشور، ۷۰ هزار عضو هیات علمی، ۵ میلیون دانش آموخته در رشته های مختلف ،دایر کردن ۱۱۰۰۰ آزمایشگاه و کارگاه تخصصی و ...حاکی از وجود توانمندی و پتانسیل بالای آن دارد.

و اکنون سکان دار این مجموعه عظیم علمی از سوی مقام معظم رهبری به دستان توانمند جناب آقای دکتر علی اکبر ولایتی ،رییس هیئت موسس و هیئت امناء دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر محمدمهدی طهرانچی ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی سپرده شد.

دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت جهادی ، هوشمندانه و مدبرانه توانسته نه تنها در سطح کشور بلکه در سطح دنیا مطرح شود و در عرصه های ملی و بین المللی از لحاظ پژوهش و فناوری بدرخشد.

دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاه حل مسائل ملی در سطح کشور پیشرو مراکز علمی و آموزشی است و در سال ۹۹ سال ، سال جهش تولید ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ، در جهش تولید کفش و چرم  پیشتاز است.

اینجانب سی و هشتمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی را به تمامی دانشگاهیان محترم خصوصا به دانشگاهیان محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز که #اولین_واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور است؛ تبریک عرض می نمایم.

عزیز جوانپور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی