در راستای تحقق‌بخشی به رهنمودهای رهبری صورت گرفت؛ آغاز کار کمیته جهش تولید دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی 1399/02/20

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، نخستین جلسه کمیته جهش تولید دانشگاه آزاد اسلامی در استان آذربایجان شرقی که اعضای این کمیته از میان دانشگاهیان، صنعتگران و مسئولان استانی و با رویکرد اقدامات عملی و راهبردی در راستای جهش تولید انتخاب شده‌اند، برگزار شد.

در ابتدای جلسه عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی اهداف دانشگاه در جهش تولید و تشکیل این کمیته را برشمرد و گفت: «حرکت عملی در مسیر اجرایی‌سازی منویات مقام معظم رهبری درباره جهش تولید در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده و لزوم عملیاتی‌کردن این مهم تمرکز بر تولید، افزایش کیفی و کمی محصولات و مطالعات دقیق بر روی محصولات تولیدی است.»

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز نیز بر توجه به صنعت و حرکت در مسیر آموزش و پژوهش مسئله‌محور که از مدت‌ها پیش جزء اهداف اصلی و مورد توجه دانشگاه‌ها بوده است، تأکید کرد.

حسن رسولی‌سقای نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری را عامل تأکیدی این امر دانست و اظهار کرد: «در این خصوص باید اقدامات عملی انجام و نتایج مشهود و ملموس آن به‌عنوان تکلیف انجام‌شده در راستای منویات مقام رهبری ارائه شود.»

جعفر ابوالحسنی مدیر دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز هم لزوم سرعت‌بخشیدن به اقدامات انجام‌یافته قبلی در راستای همکاری دانشگاه با صنعت را از مسیر به‌کارگیری کاتالیزورهای مؤثر در امر جهش تولید و لازمه انجام تکلیف شرعی ناشی از فرمان مقام معظم رهبری در کنار وظایف و تکلیف سازمانی دانشگاه و تمام مبادی ذی‌ربط در کشور دانست.