با حضور مسئولان دانشگاهی؛ باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز آغاز به کار کرد 1398/08/12

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز همزمان با گشایش باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، مراسم اختتامیه کلاس‌های تابستانی اوقات فراغت فرزندان استادان و کارمندان در سالن شهریار این دانشگاه برگزار و از برگزیدگان دوره‌ها تجلیل شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی در این مراسم گفت: «دوران دانشجویی فرصتی ارزشمند است تا دانشجویان با حضور در سالن‌های ورزشی دانشگاه به صورت علمی به این امر مهم بپردازند.»

عزیز جوانپور اظهار کرد: «بسیار خرسندم که امروز در جمع ورزشکاران و ورزش دوستان حضور یافته‌ام و امیدوارم بتوانم با همفکری و همیاری شما برای آینده ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اثرگذار باشم.»

وی با قدردانی از مسئولان معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: «باشگاه فرهنگی ورزشی این واحد دانشگاهی به همت اداره تربیت بدنی این دانشگاه به مرحله بهره‌برداری رسیده است و انتظار می‌رود در راستای ترویج فرهنگ ورزش و سلامتی بتواند خدمات شایانی را به جامعه ورزشی و دانشگاهیان ارائه دهد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: «امروز نوجوانان و جوانان ما در معرض آسیب‌های جدی فرهنگی و اجتماعی قرار دارند؛ بنابراین خانواده‌ها و مسئولان نظام باید با ایجاد فرصت‌های مناسب این نگرانی را مرتفع کنند.»

جوانپور به برنامه‌ریزی هدفمند فرهنگی برای پرکردن اوقات فراغت جوانان تأکید کرد و گفت: «اگر انسان برنامه مشخصی برای گذراندن مفید اوقات فراغت خود نداشته باشند؛ این بی‌برنامگی می‌تواند سایر جنبه‌های زندگی را نیز به‌طور چشمگیری تحت تأثیر قرار دهد و سبب ایجاد مشکلات زیادی برای خود، خانواده و جامعه شود.»

وی ادامه داد: «ورزش یکی از برنامه‌هایی که موجب ایجاد شادی و نشاط در افراد می‌شود؛ بنابراین دوران دانشجویی فرصتی ارزشمند است تا دانشجویان با برنامه‌ریزی در ساعات غیردرسی با حضور فعال در سالن‌های ورزشی دانشگاه و بهره‌گیری از استادان مجرب این رشته‌های مختلف ورزشی به‌صورت علمی به این امر مهم بپردازند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با بیان اینکه بی‌تحرکی و زندگی ماشینی آسیب جدی جامعه امروزی است، گفت: «طبق فرمایش بزرگان فلاسفه اگر جسم انسان تندرست نباشد، روح سالمی نیز نخواهد داشت، درمان بسیاری از امراضی که امروز گریبانگیر جامعه ایران است، تحرک و ورزش است، بنابراین باید شیوه زندگی خود را تغییر دهیم.»

وی گفت: «امیدوارم با به‌کارگیری امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه در هر روزی که در دانشگاه هستیم، شاهد شکوفایی استعدادهای دانشجویان در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی باشیم.»