رسم هجرت در سالی که گذشت؛ ۲ باب خانه حاصل تلاش دانشجویان جهادگر دانشگاه آزاد اسلامی تبریز 1397/12/22

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، دانشجویان جهادگر بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با برگزاری اردوهای جهادی سازندگی با عنوان رسم هجرت در قالب کارگروه‌های تخصصی عمرانی، فرهنگی، بهداشتی، دامپزشکی و آموزشی  خدمات قابل توجهی به اهالی روستاهای محروم شهرستان هوراند در سال‌ جاری ارائه دادند.

دانشجویان جهادگر واحد تبریز، توانستند یک باب مدرسه شبانه‌روزی دو طبقه را رنگ‌آمیزی و دو باب خانه مسکونی برای خانواده‌های بی‌بضاعت و محروم زیر پوشش کمیته امداد در روستاهای کورن و آیدینلو منطقه هوراند احداث کنند.

عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در آیین افتتاح این پروژه‌ها گفت: دانشگاه آزاد اسلامی همواره در توجه به نیازهای مناطق محروم و قشر ضعیف پیشرو است.

این پروژه‌ها توسط جوانپور و با حضور سعید وحیدی‌مهر معاون فرهنگی و دانشجویی واحد تبریز، معاون سازندگی سپاه عاشورا، بخشدار، رئیس آموزش و پرورش و فرمانده سپاه ناحیه هوراند و مهدی مستوفی مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی و دانشجویان جهادگر واحد تبریز، اسفند جاری افتتاح شد.