جوانپور خبر داد: اعزام ۳۵۰ دانشجوی دانشگاه آزاد تبریز به اردوی راهیان نور 1397/12/21

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، عزیز جوانپور در مراسم بدرقه اردوی دانشجویی راهیان نور گفت: این اردوها فرصت مغتنمی است تا جوانان بتوانند با شهدا ارتباط برقرار کنند. شهدا همواره ناظر بر اعمال ما هستند.

وی اهداف این اردوی معنوی را برشمرد و افزود: این اردو با هدف انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل امروز، آشنایی با مناطق جنگی و عملیاتی، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر دوران دفاع مقدس برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: در اردوی امسال راهیان نور بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ۳۵۰ نفر از دانشجویان خواهر و برادر در قالب ۹ کاروان شرکت و به مناطق جنگی اعزام می شوند.

جوانپور تصریح کرد: اردوی زیارتی راهیان نور به مدت هفت روز در مناطق جنگی و عملیاتی استان خوزستان برگزار می‌شود و دانشجویان در این اردوی معنوی از مناطق جنگی و عملیاتی خرمشهر، آبادان، اروند، هور، طلائیه، فکه و شلمچه بازدید خواهند کردند.

به گزارش آنا،‌ در این مراسم دانشجویان با حضور عزیز جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام امیر ابراهیم‌زاده رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان و سعید وحیدی‌مهر معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بدرقه شدند.