عصر دیروز؛ کارمند دانشگاه آزاد اسلامی تبریز حین انجام خدمت درگذشت 1397/12/19

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، محمدرضا پوربایرام کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز عصر دیروز حین انجام خدمت در ساحت مقدس دانشگاه و در محل کار خود دعوت حق را لبیک گفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و تبریز با صدور پیامی،  درگذشت همکار  واحد تبریز مرحوم محمدرضا پوربایرام را تسلیت گفت.

در پیام عزیز جوانپور آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

درگذشت مرحوم مغفور محمدرضا پوربایرام از کارکنان خدوم و گرامی و مسئول اتاق استادان دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در حین خدمت در ساحت مقدس دانشگاه موجب تأثر و تالم فراوان گردید.

اینجانب، ضمن ابراز همدردی، این ضایعه را به خانواده محترم ایشان، همکاران گرامی و جامعه دانشگاهی تسلیت گفته و از خداوند سبحان برای آن عزیز سفرکرده، آرامش و غفران و برای  بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم. روحش شاد و یادش گرامی باد.

محمدرضا پوربایرام پس از تحمل یک دوره بیماری عصر دیروز در محل کار خود دار فانی را وداع گفت.