رئیس دانشگاه آزاد تبریز: بزرگترین بیمارستان دامپزشکی شمال‌غرب کشور به بهره‌برداری می‌رسد 1397/10/18

عزیز جوانپور در گفتگو با خبرنگار  روابط عمومی واحد تبریز اظهار کرد: بزرگترین و تنها بیمارستان دامپزشکی شمال‌غرب کشور در مجتمع شماره ۲ دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز راه‌اندازی شده و در حال تجهیز این مرکز هستیم و به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه بیمارستان دامپزشکی  در ریزبنای ۳ هزار ۳۳۹ مترمربع احداث شده است، افزود: پــروژه عمرانــی ســاختمان بیمارســتان دامپزشــکی، آبــان‌ ۱۳۹۶ بــا ۸۲ درصــد پیشــرفت کار تعطیــل شــده بود که با تـلاش همکاران بالاخره در مهر سال جاری پروژه پایان و تحویل موقـت شد.

جوانپور بخش‌های مختلف این بیمارستان را برشمرد و گفت: این بیمارستان دارای اتاق‌های جراحی دام‌های بزرگ، دام‌های کوچک، سالن معاینه دام‌های بزرگ و کوچک، اتاق مامایی و بیماری‌های تولیدمثل، آزمایشگاه‌های تخصصی میکروبیولوژی، کلینیکال پاتوبیولوژی، فارماکولوژی، فیزیولوژی، انگل‌شناسی، بهداشت موادغذایی، پاتولوژی، بافت‌شناسی، اتاق اداری و آمفی تئاتر برای برگزاری همایش‌ها و سمینارهای تخصصی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز ابراز امیدواری کرد با پیگیری‌های مستمر امور و تخصیص بودجه در نظر است این بیمارستان در دهه فجر همزمان با  چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به بهره‌برداری کامل برسد.