رئیس دانشگاه آزاد تبریز: بصیرت‌افزایی مهم‌ترین وظیفه دانشگاهیان است 1397/10/10

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز
، عزیز جوانپور در مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: ۹ دی در تاریخ انقلاب اسلامی یک روز به‌یادماندنی و به نام روز بصیرت نام‌ گرفته و روز تجدید میثاق با ولایت، آرمان‌های امام راحل، مقام معظم رهبری و شهدای عزیز است.

وی افزود: وظیفه ما دانشگاهیان بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در جامعه است، ما نه‌تنها باید خودمان بصیر و صاحب بصیرت باشیم؛ بلکه باید آن را به جامعه منتقل کنیم تا بخشی از دین خود را به انقلاب و شهدا اداکنیم.

جوانپور عنوان کرد: مردم ایران با بصیرت و آگاهی و حضور در صحنه حماسه‌ای دیگری را خلق کرده و توانستند در برابر جریان‌ها و فتنه‌ها بایستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با اشاره به شرایط کنونی ایران و جهان، گفت: در سایه لطف الهی و رهبری داهیانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری و بصیرت و آگاهی مردم، کشور جمهوری اسلامی ایران با عزت، عظمت و اقتدار در دنیا به اوج رسیده است.

وی ادامه داد: ۴۰ سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می‌گذرد و دشمنان در این مدت هرچه در توان داشتند برای تضعیف نظام و کشور انجام دادند و هرلحظه منتظرند که این انقلاب به خط نهایی و پایانی برسد.

مراسم گرامیداشت ۹ دی که به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری با حضور علی خضریان قائم‌مقام روزنامه فرهیختگان، حجت‌الاسلام امیر ابراهیم‌زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و جمع کثیری از استادان و دانشجویان در سالن شمس واحد تبریز برگزار شد.