وحیدی‌مهر: اعتیاد تهدیدی جدی برای جامعه دانشگاهی است 1397/10/08

سعید وحیدی‌مهر در حاشیه بازدید از نمایشگاه عکس و پوستر پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفتگو با روابط عمومی واحد تبریز اظهار کرد: روزگاری اعتیاد به مواد افیونی در کنار مناسک و آئین‌های خاص و در فرهنگ‌های ویژه‌ای قابل توجیه بود.

وی افزود: امروز نه‌ فقط مواد افیونی، بلکه شکل‌های متفاوت مواد صناعی، همه اقشار از جوان تا پیر، از بی‌سواد تا تحصیلکرده را نشانه رفته است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تأکید بر اینکه نباید داشتن تحصیلات عالیه را مانع بیراهه رفتن بدانیم، متذکر شد: با وجود همه تمهیدات آموزشی و فراست دانشجویان نسبت به سایر همسالان خود، اعتیاد و سوءمصرف مواد یکی از تهدیدات جدی و مخرب جامعه دانشگاهی کشور ما است.

وحیدی‌مهر تصریح کرد: نوع و ماهیت زندگی دانشجویی و عوامل خطرآفرین بر این دوران، ما را بر آن داشت تا با اندیشه‌ای نو بر رویکردهای سنتی فائق آییم و نمایشگاهی با هدف آشنایی و آگاه‌سازی دانشجویان، اساتید و کارکنان با انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی و مضرات آن در قالب عکس و پوستر و پخش بروشور برگزار کنیم.

نمایشگاه عکس و پوستر پیشگیری از اعتیاد به همت اداره مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر استان و اداره بهزیستی به مدت یک هفته در سالن آمفی‌تئاتر ساختمان علامه جعفری (ره) این دانشگاه برگزار شد.