در طرح معرفت رضوی کشوری؛ دانشجویان برگزیده طرح معرفت رضوی استان آذربایجان شرقی حضور یافتند. 1397/09/13

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز دانشجویان بعد از حضور در مراسم افتتاحیه طرح معرفت رضوی،  در دوره های آموزشی معرفتی و تحلیل بیانات رهبر انقلاب  شرکت و از محضر حجج الاسلام  رضائیان و نظری بهره مند شدند.
بازدید معرفت جویان از موزه "دین و دنیا" واقع در جمکران، شرکت در اردوی تاریخ اسلام و انقلاب ، بازدید از لوکیشن فیلم محمد (ص)  و همچنین سایت هسته ای فردو و پارک بهشت معصومه که محل دفن شهدای مدافع حرم است ، جزو برنامه های این اردو بوده و حجت الاسلام  فاطمی راوی این اردو بود.
معرفت جویان در خلال برنامه ها از برکات زیارت حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران استفاده نموده، همچنین در درس اخلاق آیت الله مصباح یزدی شرکت کردند.