در دانشگاه آزاد تبریز؛ همایش ایده‌پردازی و کارآفرینی در حوزه کیف و کفش برگزار می‌شود 1397/08/13

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، علیرضا جباریان‌فام در پنجمین نشست مدیران مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نخستین همایش ایده‌پردازی و کارآفرینی در حوزه کیف و کفش با محور نوآوری ابزارهای نوین بازاریابی و فروش، تکنیک‌های طراحی محصول، تدوین استانداردهای ملی کفش با همکاری مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دی سال جاری برگزار می‌شود.

وی به جایگاه صنعت کفش تبریز در ایران اشاره کرد و گفت: صنعت کفش یکی از صنایع ریشه‌ای و با قدرت بسیار بالا از هویت‌ها و نمادهای شهر تبریز است و بیش از ۱۱۰ هزار نفر از طریق این صنعت امرار معاش می‌کنند و این صنعت یکی از مصداق‌های تحقق اقتصاد مقاومتی و تحقق شعار امسال در استفاده از کالای ایرانی مد نظر مقام معظم رهبری است.

رئیس اتحادیه کفاشان تبریز افزود: تبریز به عنوان پایتخت چرم و کفش کشور، نه تنها در سطح ملی مطرح است بلکه شهرت جهانی دارد و در سالهای نه چندان دور کفش مورد نیاز اکثر شهرهای کشور و بسیاری از کشورهای خارجی از شهر تبریز تأمین می شد.

جباریان‌فام اظهار کرد: شهر تبریز با تولید ۸۰ الی ۹۰ میلیون جفت کفش در سال حدود ۶۰ درصد تولید کشور و همچنین ۹۰ درصد تولید کفش دست دوز تمام چرم کشور را در اختیار خود دارد و امسال نیز کفش دست دوز چرمی تبریز به ثبت ملی رسید.

وی گفت: از نظر آماری کشور ایران با تولید ۱۹۰ میلیون جفت رتبه ۱۱ جهان را در اختیار دارد. با مصرف ۱۸۰ میلیون جفت مصرف سالانه رتبه ۱۹ جهان قرار دارد . رتبه هفتم تولید کفش آسیا بعد از کشورهای چین، هند، ویتنام، اندونزی، پاکستان و بنگلادش دارد.

رئیس اتحادیه کفاشان تبریز افزود: با توجه به تفاهمی که فیمابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز واتحادیه کفاشان تبریز انجام گرفته به منظور شناسائی، ارزیابی استعداد واحدهای تحقیق وتوسعه خصوصی فعال در حوزه صنعت کفش منعقد شده است.

وی گفت: این تفاهم نامه جهت شناسائی،حمایت و استقرار واحدهای تحقیق وتوسعه خصوصی به منظور رفع چالش های مطرح شده نظیر صادرات، بازاریابی وفروش، تدوین استانداردهای ملی کفش انجام گرفته است.

جباریان‌فام ادامه داد: پشتیبانی علمی،تحقیقاتی واجرائی از چالش های مطرح شده وبستر سازی برای تبدیل چالش ها به پروژه های اجرایی، حمایت واستقرار مراکز تحقیق وتوسعه خصوصی در مرکز رشد واحد فن آور دانشگاه به منظور حل چالش های ارجاع شده ونظارت به اجرای دقیق آنها، ایجاد بستر حقوقی لازم به منظور نحوه بهره برداری سه جانبه از نتایج حاصل از اجرای پروژه ها توسط دانشگاه ، ایجاد یک شبکه همکاری از محققین، متخصصین، آزمایشگاهها ومراکز تحقیقاتی به منظور تقویت پشتوانه علمی وپژوهشی مرکز، بر آورد نیاز های آموزشی،پژوهشی وفناوری و ارائه دوره های آموزشی کوتاه مدت مورد نیاز صنعت از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز انجام شود.

رئیس اتحادیه کفاشان تبریز یادآور شد: حمایت مادی، معنوی و رسانه‌ای از راه‌اندازی واحدهای تحقیق و توسعه مذکور در محل دانشگاه، ایجاد مکانیزم فرایند لازم به منظور فراهم سازی زیرساختهای اطلاعاتی و همکاری های فنی در راستای پیشبرد پروژه ها از تعهدات اتحادیه کفاشان است.