افشاری خبر داد: توسعه فضای رشد کسب و کارهای دانش‌محور در دانشگاه آزاد اسلامی 1397/08/13

به گزارش روابط عمومی واحد تبریز، حامد افشاری عصر امروز در پنجمین نشست مدیران مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تبریز گفت:  یکی از وظایف مراکز رشد و تجاری‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه فضای کارآفرینی در دانشگاه است؛ البته لازم است فضای کارآفرینی پیش از دبستان فراهم شود.

وی با بیان اینکه بر افکار هر انسانی اطرافیان تأثیر می‌گذارند، افزود: هدف مرکز مشاوره مراکز رشد و تجاری‌سازی دانشگاه آزاد فراهم‌کردن بستری برای ارائه داستان‌های موفقیت کارآفرینان به‌منظور نشاط و امید است. مطرح‌کردن موفقیت‌ها، زمینه را برای موفقیت و نشاط و امید کارآفرینی فراهم می‌کند.

افشاری با اشاره به اینکه نگاه ما به مسائل باید نگاه مسئله محور باشد، تصریح کرد: ما درصدد فراهم کردن توسعه فضای رشد برای کسب و کارهای دانش محور هستیم. ما می خواهیم محیطی توام با امید را جهت پیشرففت کارآفرینان فراهم کنیم.

مدیرکل کارآفرینی و تجاری سازی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: لازمه و پشتوانه شرکت های دانش بنیان، فناوری است این درحالی است که درحال حاضر استخوان بندی دانشگاه ها به لحاظ فناوری چندان محکم و قوی نیست.

وی گفت: اگر طرح و پژوهش های علمی را با دانش فنی تعمیق دهیم و دانش فنی را به فناوری تبدیل کنیم و همچنین فناوری را به شرکت های داشن بنیان تبدیل کنیم، زمینه و بستر لازم را فراهم کرده‌ایم.

افشاری اظهار کرد: باتوجه به اینکه نمایشگاه فناوری های نو و ربع رشیدی به بلوغ رسیده است، سعی کردیم این نشست را همزمان با این نمایشگاه برگزار کنیم که بیش از هزار و ۶۰۰ طرح در نمایشگاه شرکت دارد.

وی در پایان افزود: سعی داشتیم تمامی طرح های دانشگاه آزاد را در این نمایشگاه با تمام توان برگزار کنیم تا در این راستا نیز الگوهایی بدست آوریم که منجر به هم افزایی بین مراکز رشد شود.