رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان‌شرقی: دومین دوره اردوی تشکیلاتی حیات طیبه در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می‌شود 1397/04/19

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد تبریز، دکتر میرزاآقا بابازاده در جمع روسای واحدهای دانشگاهی استان آذربایجان‌شرقی با توجه به شرکت 300 تن از اعضای شورای مرکزی اتحادیه‌ها و تشکل‌های دانشجویی در این اردو اظهار کرد: «این اردو ویژه فعالان تشکل‌های اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های آذربایجان‌شرقی و غربی، اردبیل و زنجان است.»

این استاد دانشگاه تصریح کرد: «اعضای بسیج دانشجویی، اعضا و معاونان کانون‌های فرهنگی، مدیران مسئول و سردبیران و نویسندگان نشریات دانشجویی نیز در این اردوی یک هفته‌ای شرکت می‌کنند.»

بابازاده هدف از برگزاری این اردو را ارتقای تفکر دینی، روحیه پرسشگری و تعمیق و آگاهی‌های معرفتی و سیاسی دانشجویان و تبیین مطالبات مقام معظم رهبری در عرصه دانشگاه به ویژه در حوزه کرسی‌های آزاداندیشی، اقتصاد مقاومتی، جنگ نرم و بصیرت اعلام کرد.

وی برگزاری نمایشگاه کتاب، نشست‌های سیاسی، اکران و نقد فیلم و برنامه‌های ورزشی و تفریحی را از دیگر برنامه‌های این اردو دانست و گفت: «ثبت‌نام در این اردو به‌صورت متمرکز و از طریق سامانهTashakol.iau.ir انجام خواهد شد.»