پيام رييس دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي در پي جاري شدن سيل و جان باختن تعدادي از هموطنان در استانهاي شمالغرب كشور
1396/01/27

رييس دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجانشرقي در پي وقوع حادثه سيل و جان باختن عده‌اي از هموطنان مخصوصاً اهالي آذرشهر و عجب شير استان آذربايجانشرقي پيامي صادر كرد.
به گزارش روابط عمومي و اطلاع رساني واحد تبريز متن پيام دكتر سيدجواد انگجي رييس دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي به شرح زير مي باشد:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

"الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ " البقرة: 156

کسانى که چون مصیبتى به آنان برسد، می‏گویند: ما از آنِ خدا هستیم، و به سوى او باز می‏گردیم.

انسان صابر با این منطق توحیدی ناب كه هم مبدأ و هم معاد او، خداست، در برابر نعمتها شاكر است، نه مغرور، و در برابر نقمتها صابر بوده و هرگز ناامید نمی شود.
جاري شدن سیل شدید و مخرب در مناطق شمالغرب کشور و جان باختن نعدادي از  هموطنان عزيز، موجب تأسف و تأثر شده و موجی از ناراحتی و اندوه را در کشور به دنبال داشت.
اينجانب  بروز این حادثه  ناگوار و واقعه غم‌بار جان باختن تعدادی از هموطنان عزیز را تسلیت عرض نموده و ضمن ابراز همدردي با مردم شریف این مناطق، علي‌الخصوص استان آذربايجان شرقي، برای مصدومان و مجروحان آرزوی بهبودی و شفای عاجل و برای جانباختگان رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسألت می‌کنم.
بروز حوادث طبیعی همچون زمين‌لرزه، طغيان آب‌ها و جريان سيل‌ها در تمام مناطق جهان به نتايج ناگواري منجر مي شود و کاملاً قابل پیشگیری نیست، ولي تا حد زیادی قابل پیش بینی و كاهش ريسك‌پذيري است امیدوارم با تدبیر بیشتر از سوی مسئولان و بهره گیری از دانش و مهارت روز، دیگر شاهد چنین حجمی از تلفات جاني و خسارتهاي مالي در حوادث مشابه نباشیم.مطمئنا مردم خوب و نوع دوست ایران بویژه مسئولان نهایت مساعی خود را در کمک به هموطنان آسیب‌دیده مبذول داشته و یار و مددرسان آنها خواهند بود.

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir