پذیرش بدون آزمون دانشجو در 72 رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
1396/05/28
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای نیم‌سال اول ۹۶-۹۷ در 72 رشته تحصیلی در مقاطع کار‌شناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.
قدردانی استانداری آذربایجان شرقی از مسئولان و اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی
1396/05/15
معاون سیاسی امنیتی استانداری آذربایجان شرقی امروز در آیین استقبال از تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی در تبریز گفت: باید قدردان افتخاری که این تیم در جهان به دست آورده است، باشیم.
انگجی: مردم مشتاق اطلاع از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی هستند
1396/05/09
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی با نیت پاک راه‌اندازی شد، گفت: وظیفه روابط عمومی‌هاست که خدمات آن را به اطلاع مردم برسانند چراکه آنان مشتاق اطلاع از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
رضایتمندی داوطلبان از مصاحبه دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی
1396/05/09
مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از روز 3 لغایت 6 مرداد در واحد تبریز برگزار شد.
پژوهش‌های پیشتاز
دکترمحمدعلی بهنژادی*
رئیس واحد تبریز: انضباط مالی و مدیریت هزینه‌ها سرلوحه کار قرار گیرد
1396/04/31
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در جمع مدیران گروه‌های آموزشی این دانشگاه گفت: انضباط مالی، مدیریت و صرفه جویی در هزینه‌ها و برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی آنها را سرلوحه کار خود قرار دهید.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: حضور دکتر رهبر، حرکت آفرین و تحول زا خواهد بود.
1396/04/27
دکتر انگجی: آستانه تحمل خود را در قبال ارباب رجوع بالا ببرید
1396/04/25
رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در جمع پرسنل دانشکده های فنی 1 و 2 دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: آستانه تحمل خود را در قبال ارباب رجوع که غالباً ازدانشجویان هستند بالا ببرید.
مدیرشهلا: راه‌اندازی آزمایشگاه‌های پژوهشی با رویکرد تأمین زیرساخت تحقیقات قابل تجاری‌سازی در واحد تبریز
1396/04/25
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاداسلامی تبریز با توجه به افزایش بودجه پژوهشی دانشگاه، جذب و استقرار واحدهای فن‌آور جدید و راه‌اندازی آزمایشگاه‌های پژوهشی با رویکرد تأمین زیرساخت تحقیقات قابل تجاری‌سازی را از دستورکارهای این واحد دانست.
حمایت روسای دانشگاه‌های آزاد اسلامی آذربایجان شرقی از دکتر ولایتی
1396/04/18
روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با صدور بیانیه‌ای از مدیریت دلسوزانه و مدبرانه دکتر ولایتی در جلوگیری از ایجاد هرگونه قانون‌شکنی و حریم شکنی در مورد دانشگاه آزاد اسلامی حمایت و از وی قدردانی کردند.
1 2 3 4 5 6 7 8 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  8

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir