آرشیو اخبار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز انعقاد کرد: تفاهم نامه همکاری با اداره کل استاندارد آذربایجان شرقی
1396/03/24
روسای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی و اداره کل استاندارد آذربایجان شرقی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
تجلیل از 21 کارمند بازنشسته نخستین واحد دانشگاه آزاد اسلامی
1396/03/24
در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از 21 کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز که به کسوت بازنشستگی نائل شده بودند، تجلیل شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی: باید هزینه‌های دانشگاه را به حداقل برسانیم
1396/03/17
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: باید جاهایی را که امکان کاهش هزینه‌ها وجود دارد را شناسایی کرده و در راستای کاهش آن اقدام کنیم.
دانشمند برتر بین‌المللی تاکید کرد؛ مراکز تحقیقاتی و کنفرانس‌های بین‌المللی، لازمه تبادل محققان و جذب نخبگان
1396/03/06
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: «راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی در حوزه‌هایی که دانشگاه در آن زمینه منابع انسانی و پتانسیل‌های قابل توجه دارد، برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی، عقد تفاهم‌نامه‌های همکاری با مراکز معتبر لازمه تبادل محققان، پژوهشگران و جذب نخبگان است.»
دارنده جایزه «دانشمند جوان ایران»: جذب نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی را به اهداف خود نزدیک‌تر می‌کند
1396/03/06
دارنده جایزه دانشمند جوان ایران در شاخه محیط زیست از موسسه اسکوپوس گفت: «برنامه‌ها و رویکرد رئیس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی و سرپرست این دانشگاه جذب و حمایت از نخبگان است که این موضوع می‌تواند دانشگاه آزاد اسلامی را به اهداف متعالی خود نزدیک‌تر کرد.»
انگجی: بدون پشتوانه مردمی دانشگاه آزاد اسلامی رشد نمی‌کرد
1396/03/03
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی عنوان کرد که دانشگاه آزاد اسلامی بدون پشتوانه مردمی رشد نمی‌کرد.
دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی پارک رباتیک راه‌اندازی می‌کند
1396/02/30
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: « سعی داریم با احداث پارک بزرگ رباتیک زمینه فعالیت‌های بیشتر را برای دانشجویان و علاقه‌مندان عرصه رباتیک فراهم کنیم.»
شوراي زنان فرهيخته دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي برگزارمي كند: اولين همايش ملي زنان و پيشرفت جامع
1396/01/28
دكتر مليحه پور ستار رييس شوراي زنان فرهيخته دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي گفت: «اولين همايش ملي بانوان فرهيخته در 19 مهر ماه سالجاري در دانشگاه آزاد اسلامي تبريز برگزار مي شود».
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد تبريز تاكيد كرد: علم رباتيك را كاربردي سازيد
1396/01/27
دكتر سيد جواد انگجي رييس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي امروز طي يك نشست تخصصي در واحد تبريزگفت: علم رباتيك را كاربردي سازيد.
در واحد تبريز برگزار شد: نمايشگاه دستاوردهاي فرهنگي دانشجويان
1395/10/14
به همت معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي تبريز نمايشگاهي از آثار دانشجويان « دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي » برگزار شد.
1 2 3 4 5 6 7 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  7

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir