دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی پارک رباتیک راه‌اندازی می‌کند
1396/02/30
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: « سعی داریم با احداث پارک بزرگ رباتیک زمینه فعالیت‌های بیشتر را برای دانشجویان و علاقه‌مندان عرصه رباتیک فراهم کنیم.»
شوراي زنان فرهيخته دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي برگزارمي كند: اولين همايش ملي زنان و پيشرفت جامع
1396/01/28
دكتر مليحه پور ستار رييس شوراي زنان فرهيخته دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي گفت: «اولين همايش ملي بانوان فرهيخته در 19 مهر ماه سالجاري در دانشگاه آزاد اسلامي تبريز برگزار مي شود».
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد تبريز تاكيد كرد: علم رباتيك را كاربردي سازيد
1396/01/27
دكتر سيد جواد انگجي رييس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي امروز طي يك نشست تخصصي در واحد تبريزگفت: علم رباتيك را كاربردي سازيد.
در واحد تبريز برگزار شد: نمايشگاه دستاوردهاي فرهنگي دانشجويان
1395/10/14
به همت معاونت دانشجويي و فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي تبريز نمايشگاهي از آثار دانشجويان « دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجان شرقي » برگزار شد.
توسط هيأت علمي دانشگاه آزاد اسلامي تبريز صورت گرفت : چاپ مقاله داغ در مؤسسه تامسون رويترز
1395/10/12
مقاله دكتر نيما جعفري نويمي پور عضو هيأت علمي دانشگاه ازاد اسلامي تبريز در مؤسسه تامسون رويترز به عنوان مقاله داغ(HOT Paper) معرفي شد.
مشاور عالي استانداري آذربايجان شرقي : 85 درصد معتادان كارشان را با سيگار شروع كرده اند
1395/10/04
محمدعلي نصرتي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي گفت: «85 درصد افرادي كه معتاد هستند ابتدا سيگار مي كشيده اند.»
تخفیف دانشجویی
1395/07/28
اخذ مدارک مربوط به تخفیف دانشجویی از تاریخ 95/07/01 لغایت 95/08/15 خواهد بود.
مديركل ورزش قهرماني و همگاني دانشگاه آزاد اسلامي: هزينه كردن در ورزش كاركنان نوعي سرمايه گذاري است
1395/07/08
محمدرضا پهلوان مديركل ورزش قهرماني و همگاني دانشگاه آزاد اسلامي گفت: هزينه كردن در ورزش كاركنان نوعي سرمايه گذاري است .
دكتر دادكان: حضور 240 هزار نفر فعال ورزشي در دانشگاه آزاد اسلامي
1395/07/08
دكتر محمد دادكان معاون ورزشي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: در دانشگاه آزاد اسلامي 240 هزار نفر فعال ورزشي وجود دارد.
برگزاري سومين گردهمايي مسئولان ورزشي واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي
1395/07/08
سومين گردهمايي مسئولان ورزشي واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي امروز به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي تبريز برگزار شد.
1 2 3 4 5 6 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  6

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir