آرشیو اخبار
رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: حضور دکتر رهبر، حرکت آفرین و تحول زا خواهد بود.
1396/04/27
دکتر انگجی: آستانه تحمل خود را در قبال ارباب رجوع بالا ببرید
1396/04/25
رییس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در جمع پرسنل دانشکده های فنی 1 و 2 دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: آستانه تحمل خود را در قبال ارباب رجوع که غالباً ازدانشجویان هستند بالا ببرید.
مدیرشهلا: راه‌اندازی آزمایشگاه‌های پژوهشی با رویکرد تأمین زیرساخت تحقیقات قابل تجاری‌سازی در واحد تبریز
1396/04/25
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاداسلامی تبریز با توجه به افزایش بودجه پژوهشی دانشگاه، جذب و استقرار واحدهای فن‌آور جدید و راه‌اندازی آزمایشگاه‌های پژوهشی با رویکرد تأمین زیرساخت تحقیقات قابل تجاری‌سازی را از دستورکارهای این واحد دانست.
حمایت روسای دانشگاه‌های آزاد اسلامی آذربایجان شرقی از دکتر ولایتی
1396/04/18
روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با صدور بیانیه‌ای از مدیریت دلسوزانه و مدبرانه دکتر ولایتی در جلوگیری از ایجاد هرگونه قانون‌شکنی و حریم شکنی در مورد دانشگاه آزاد اسلامی حمایت و از وی قدردانی کردند.
انگجی :عدالت آموزشی نیاز امروز کشور است/به جای حذف باید نیمی‌ از رشته‌ها و داوطلبان را به دانشگاه آزاد اسلامی بدهند
1396/04/18
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از نظر فضای آموزشی و پژوهشی و نسبت استاد به دانشجو استانداردسازی شده است و باید به جای حذف رشته، ۵۰ در صد رشته‌ها و داوطلبان در اختیار این دانشگاه قرار گیرد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز انعقاد کرد: تفاهم نامه همکاری با اداره کل استاندارد آذربایجان شرقی
1396/03/24
روسای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی و اداره کل استاندارد آذربایجان شرقی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
تجلیل از 21 کارمند بازنشسته نخستین واحد دانشگاه آزاد اسلامی
1396/03/24
در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از 21 کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز که به کسوت بازنشستگی نائل شده بودند، تجلیل شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی: باید هزینه‌های دانشگاه را به حداقل برسانیم
1396/03/17
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: باید جاهایی را که امکان کاهش هزینه‌ها وجود دارد را شناسایی کرده و در راستای کاهش آن اقدام کنیم.
دانشمند برتر بین‌المللی تاکید کرد؛ مراکز تحقیقاتی و کنفرانس‌های بین‌المللی، لازمه تبادل محققان و جذب نخبگان
1396/03/06
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: «راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی در حوزه‌هایی که دانشگاه در آن زمینه منابع انسانی و پتانسیل‌های قابل توجه دارد، برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی، عقد تفاهم‌نامه‌های همکاری با مراکز معتبر لازمه تبادل محققان، پژوهشگران و جذب نخبگان است.»
دارنده جایزه «دانشمند جوان ایران»: جذب نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی را به اهداف خود نزدیک‌تر می‌کند
1396/03/06
دارنده جایزه دانشمند جوان ایران در شاخه محیط زیست از موسسه اسکوپوس گفت: «برنامه‌ها و رویکرد رئیس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی و سرپرست این دانشگاه جذب و حمایت از نخبگان است که این موضوع می‌تواند دانشگاه آزاد اسلامی را به اهداف متعالی خود نزدیک‌تر کرد.»
1 2 3 4 5 6 7 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  7

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir