آرشیو اخبار
پاسخگویی به شبهات دانشجویان با دانش‌افزایی، به‌روزرسانی اطلاعات و توانمندسازی استادان
1396/07/29
مدیرگروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: دانش‌افزایی و بروزرسانی اطلاعات استادان و توانمندسازی آنان یکی از راهکارهای مهم در پاسخ‌گویی به شبهات دانشجویان است.
انتصاب نماینده دکتر رهبر در هیات‌ نظارت بر تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی
1396/07/29
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی دکتر احسان شاکری خوئی عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی را به عنوان نماینده خود در هیات‌های نظارت بر تشکل‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی منصوب کرد.
بر مدار زینب (س) از کربلا تا شام در واحد تبریز
1396/07/22
ویژه برنامه بر مدار زینب ( ع) از کربلا تا شام با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و فرمانده قرارگاه حضرت زینب (ع) جبهه مقاومت سوریه در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی:
1396/06/20
عمده تلاش مان بر انضباط مالي و مديريت هزينه ها استوار است/470 رشته محل تثبیت شده است
پذیرش بدون آزمون دانشجو در 72 رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز
1396/05/28
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای نیم‌سال اول ۹۶-۹۷ در 72 رشته تحصیلی در مقاطع کار‌شناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.
قدردانی استانداری آذربایجان شرقی از مسئولان و اعضای تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی
1396/05/15
معاون سیاسی امنیتی استانداری آذربایجان شرقی امروز در آیین استقبال از تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی در تبریز گفت: باید قدردان افتخاری که این تیم در جهان به دست آورده است، باشیم.
انگجی: مردم مشتاق اطلاع از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی هستند
1396/05/09
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی با نیت پاک راه‌اندازی شد، گفت: وظیفه روابط عمومی‌هاست که خدمات آن را به اطلاع مردم برسانند چراکه آنان مشتاق اطلاع از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
رضایتمندی داوطلبان از مصاحبه دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی
1396/05/09
مصاحبه داوطلبان مقطع دکتری تخصصی سال 96 دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی از روز 3 لغایت 6 مرداد در واحد تبریز برگزار شد.
پژوهش‌های پیشتاز
دکترمحمدعلی بهنژادی*
رئیس واحد تبریز: انضباط مالی و مدیریت هزینه‌ها سرلوحه کار قرار گیرد
1396/04/31
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی در جمع مدیران گروه‌های آموزشی این دانشگاه گفت: انضباط مالی، مدیریت و صرفه جویی در هزینه‌ها و برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی آنها را سرلوحه کار خود قرار دهید.
1 2 3 4 5 6 7 8      تعداد کل صفحات:  8

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir