رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد تبريز تاكيد كرد: علم رباتيك را كاربردي سازيد 1396/01/27

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تبريز، "سيد جواد انگجي"  امروز طي يك نشست تخصصي با تيم  روباتيك مركز تحقيقات روباتيك و فناوري هاي نرم دانشگاه آزاد اسلامي  تبريز و تيم رباتيك دانشگاه آزاد اسلامي تبريز و تيم رباتيك دانشگاه آزاد اسلامي  ايلخچي، به يكي از كاركرد هاي اصلي علم رباتيك در صنعت اشاره كرد و اظهار داشت: «با پيشرفت تكنولوژي و توسعه علم رباتيك مي توان بسياري از معضلات جامعه و مشكلات كشور را بر طرف ساخته و همچنين مي توان از آنها در صنعت به نحو احسن بهره مند شد».
وي اذعان داشت: «در يك مسابقه بين المللي و جمع كشورهاي شركت كننده  مدعي كه از نظر فناوري در رده هاي بالايي قرار دارند، كسب مقام اول در ليگ ربات هاي پرنده توسط  تيم دانشگاه آزاد اسلامي تبريز و همچنين تيم IRC واحد ايلخجي در ليگ رباتهاي انسان نماي بزرگسال، باعث افتخار ما در كشور و جهان شد ».
وي ضمن تقدير و تشكر از تيم هاي «IRC» واحد ايلخچي و«SRC» واحد تبريز، به لازمه حضور در مسابقات بين المللي رباتيك اشاره كرد و افزود:« همت، درايت، فرهيختگي دانشجويان از جمله پشتوانه هاي درخشيدن در چنين مسابقاتي است ».
انگجي تأكيد كرد: «آن چيزي كه قدم بعدي را ترسيم مي كند، لازمه بستر سازي فناوري هاي نوين در علم رباتيك است؛ چه در بخش نرم افزاري و چه در بخش سخت افزاري ابتدا بايد منطقه اي، سپس استاني و در نهايت به مرحله كشوري  و جهاني برسانيم ».
 رييس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي گفت: « واحد ايلخچي مي تواند به يك قطب علمي و فناوري تبديل شود همچنان مي تواند به عنوان واحدي پيشرو، استعداد هاي شكوفا نشده ديگر واحد ها را به رغبت  و ظهور در بياورد».
   وي به ضرورت شناساندن استعدادهاي مثبت جوانان در راستاي حضوردر رقابتهاي جهاني اشاره كرد و اظهار داشت: « از آنجايي كه دانشگاه آزاد اسلامي تبريز وارد عرصه دانشگاه هاي پژوهش محور و فعاليت هاي نويني مي شوند، بايد آنچنان كه شايسته و لايق جوانان ما است در معرفي آن ها اقدامات جدي و لازم به عمل آيد».
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي با بيان اينكه استعداد هاي درخشاني در 35 واحد دانشگاه آزاد اسلامي در استان  داريم و اين مي تواند نويد بخش شود، تصريح كرد:« به جهت ترغيب ديگر دانشجوان واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي استان، از رئيس شوراي پژوهشي استان تقاضامندم در  قالب شوراي پژوهشي استان ،كنسيرسيوم مانندي بين همه كساني كه درعلم رباتيك  فعال و مدعي هستند؛  تشكيل شود و همايش رباتيك برگزار گردد تا علاقه مندان اين عرصه بتوانند از جريان برگزاري مسابقات مطلع شوند و استعدادهاي خود را به كار بگيرند».
انگجي تصريح كرد: «جوانانی که تنها به دنبال اخذ نمره قبولی در دانشگاه ها هستند، چندان مشکل گشای این جامعه نخواهند بود؛ لذا دانشجویان فعالی که همیشه به دنبال کسب علم و علم ورزی هستند، لایق برخورداری از امتیازاتی نیز هستند».
وی با بیان این که لازم است تا دانشگاه استان در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشد، اذعان داشت:« از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی انتظار می رود تا با  فعاليت بيشتر و پیشرفت و گسترش علم رباتیک، آمادگی رفع مشکلات از سازمان هایی چون شهرداری، برق، هواشناسی و ... را داشته باشند».
انگجی افزود: « دانشجویان باید ربات های پرنده را به گونه ای برنامه ریزی كنند که بتواند پیش بینی هايي در خصوص اتفاقاتی چون حوادث طبیعی ارائه كنند».