رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد تبريز تاكيد كرد: علم رباتيك را كاربردي سازيد 1396/01/27

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تبريز، "سيد جواد انگجي"  امروز طي يك نشست تخصصي با تيم  روباتيك مركز تحقيقات روباتيك و فناوري هاي نرم دانشگاه آزاد اسلامي  تبريز و تيم رباتيك دانشگاه آزاد اسلامي تبريز و تيم رباتيك دانشگاه آزاد اسلامي  ايلخچي، به يكي از كاركرد هاي اصلي علم رباتيك در صنعت اشاره كرد و اظهار داشت: «با پيشرفت تكنولوژي و توسعه علم رباتيك مي توان بسياري از معضلات جامعه و مشكلات كشور را بر طرف ساخته و همچنين مي توان از آنها در صنعت به نحو احسن بهره مند شد».
وي اذعان داشت: «در يك مسابقه بين المللي و جمع كشورهاي شركت كننده  مدعي كه از نظر فناوري در رده هاي بالايي قرار دارند، كسب مقام اول در ليگ ربات هاي پرنده توسط  تيم دانشگاه آزاد اسلامي تبريز و همچنين تيم IRC واحد ايلخجي در ليگ رباتهاي انسان نماي بزرگسال، باعث افتخار ما در كشور و جهان شد ».
وي ضمن تقدير و تشكر از تيم هاي «IRC» واحد ايلخچي و«SRC» واحد تبريز، به لازمه حضور در مسابقات بين المللي رباتيك اشاره كرد و افزود:« همت، درايت، فرهيختگي دانشجويان از جمله پشتوانه هاي درخشيدن در چنين مسابقاتي است ».
انگجي تأكيد كرد: «آن چيزي كه قدم بعدي را ترسيم مي كند، لازمه بستر سازي فناوري هاي نوين در علم رباتيك است؛ چه در بخش نرم افزاري و چه در بخش سخت افزاري ابتدا بايد منطقه اي، سپس استاني و در نهايت به مرحله كشوري  و جهاني برسانيم ».
 رييس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي گفت: « واحد ايلخچي مي تواند به يك قطب علمي و فناوري تبديل شود همچنان مي تواند به عنوان واحدي پيشرو، استعداد هاي شكوفا نشده ديگر واحد ها را به رغبت  و ظهور در بياورد».
   وي به ضرورت شناساندن استعدادهاي مثبت جوانان در راستاي حضوردر رقابتهاي جهاني اشاره كرد و اظهار داشت: « از آنجايي كه دانشگاه آزاد اسلامي تبريز وارد عرصه دانشگاه هاي پژوهش محور و فعاليت هاي نويني مي شوند، بايد آنچنان كه شايسته و لايق جوانان ما است در معرفي آن ها اقدامات جدي و لازم به عمل آيد».
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي آذربايجان شرقي با بيان اينكه استعداد هاي درخشاني در 35 واحد دانشگاه آزاد اسلامي در استان  داريم و اين مي تواند نويد بخش شود، تصريح كرد:« به جهت ترغيب ديگر دانشجوان واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي استان، از رئيس شوراي پژوهشي استان تقاضامندم در  قالب شوراي پژوهشي استان ،كنسيرسيوم مانندي بين همه كساني كه درعلم رباتيك  فعال و مدعي هستند؛  تشكيل شود و همايش رباتيك برگزار گردد تا علاقه مندان اين عرصه بتوانند از جريان برگزاري مسابقات مطلع شوند و استعدادهاي خود را به كار بگيرند».
انگجي تصريح كرد: «جوانانی که تنها به دنبال اخذ نمره قبولی در دانشگاه ها هستند، چندان مشکل گشای این جامعه نخواهند بود؛ لذا دانشجویان فعالی که همیشه به دنبال کسب علم و علم ورزی هستند، لایق برخورداری از امتیازاتی نیز هستند».
وی با بیان این که لازم است تا دانشگاه استان در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشد، اذعان داشت:« از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی انتظار می رود تا با  فعاليت بيشتر و پیشرفت و گسترش علم رباتیک، آمادگی رفع مشکلات از سازمان هایی چون شهرداری، برق، هواشناسی و ... را داشته باشند».
انگجی افزود: « دانشجویان باید ربات های پرنده را به گونه ای برنامه ریزی كنند که بتواند پیش بینی هايي در خصوص اتفاقاتی چون حوادث طبیعی ارائه كنند».

تمام حقوق معنوی این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد واحد تبریز می باشد | Developed By PJEco.ir