رئیس دانشگاه آزاد تبریز: اجلاس دانشجویی شهید حسن باقری در دانشگاه آزاد تبریز برگزار می‌شود 1397/11/03

اجلاس دانشجویی شهید حسن باقری در دانشگاه آزاد تبریز برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز دکتر عزیز جوانپور اظهار کرد: کنگره ملی شهید حسن باقری به‌عنوان الگویی برای جوانان به‌مدت پنج روز از چهارم تا نهم بهمن جاری در تبریز برگزار خواهد شد.
وی بخش‌های مختلف این کنگره را برشمرد و گفت:  این کنگره شامل چهار اجلاسیه، شب خاطره و کنگره ملی شهید حسن باقری افشردی است که اجلاس دانشجویی آن روز شنبه ششم بهمن در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲  برگزار می‌شود.
رئیس کمیته علمی و پژوهشی ستاد برگزاری کنگره سرلشکر شهید حسن باقری افزود: سردار مرتضی صفاری سخنران این اجلاس است و  حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم، خانواده معظم شهدا و مسئولان لشکری، کشوری و استانی در آن حضور خواهند داشت.
غلامحسین افشردی معروف به حسن باقری جوان‌ترین فرمانده دفاع مقدس بود و نقش مهمی در موفّقیّت رزمندگان در عملیات‌ فتح‌المبین، رمضان، بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر داشت.

اجلاسیه دانشجویی کنگره ملی شهید حسن باقری